Изключиха звука на Пол Маккартни на концерт в Хайд Парк

    Сър Пол Маккартни и Брус Спрингстийн не успяха да благодарят на зрителите,  дошли на техния  концерт, тъй като им спрели звука. Неприятният инцидент с участието на звездата от  „Бийтълс“ се случи вчера в Хайд Парк в Лондон, съобщава Би Би Си.

    Фактически това е бил концерт на Брус Спрингстийн. Американецът се появи  в Хайд парк по време на фестивала Hard Rock Calling. Брус и неговата група  E Street Band изпълниха своите хитове Born in the USA и Because the Night. Спрингстийн също така поканил на сцената Tom Morello от Rage Against The Machine и Джон Фогерти, бивш член на Creedence Clearwater Revival, с когото американецът изпял няколко песни. На концерта е имало около 65 000 рок фенове.

    Концертът продължил няколко часа, а към края на сцената се появили и сър Пол. Спрингстийн обяснил пред аудиторията, че е мечтал за това повече от половин век. Заедно те изпълнили  хитовете на легендарната група от Ливърпул Twist and Shout и I Saw Her Standing There. В края на краищата на организаторите на концерта им писнало и те  просто изключили звука, за да намекнат на музикантите, че определеното време за концерта им отдавна е изтекло.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *