Брус Уилис замалко да загине на снимките на „Умирай трудно 5“

    Брус Уилис по време на снимките на филма  „Умирай трудно 5“ едва не загина на снимачната площадка. Снимките са в Будапеща. Според сценария героят на  Брус – детективът Джон Маклейн, трябва да  скочи от хеликоптер на покрива на горяща  къща.

    За тази цел е била построена пететажна къща от шперплат. Сградата обаче пламнала неочаквано бързо. Пристигналият успял да разпали огъня още повече.

    Развихрил се истински пожар, който вече не могли да загасят, декорацията напълно изгоряла. За този трик бил нает каскадьор. Както се оказало  той се контузил, но не много.

    След инцидента снимките били преустановени. Сега за да продължат ще се наложи отново да се  възстанови бутафорната пететажна къща. Изграждането и може да отнеме два месеца.

    Брус Уилис не бил далеч и веднага се втурнал на помощ. Той извадил от пламъците скъпоструващо  оборудване и помогнал на персонала да се измъкне от горящата сграда.

    Според сюжета главният герой Джон Маклейн отива в Русия за да извади от затвора   сина си, който се е забъркал  с руската мафия.

     

    Действието се развива на фона на   масови вълнения в Русия. Авторите на филма, вдъхновени от последните събития в Москва, придават холивудски драматизъм на случващото се  на големия екран.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *