Костов даде заявка, че може да ни извади от кризата

    Лидерът на ДСБ Иван Костов даде заявка, че може да извади страната от кризата. По думите му, българите живеят все по-зле, не се намират верните политически решения за излизане от кризата, влошава се животът на преобладаващата част от хората заради инфлацията, разрастват се монополите и корупцията. В политическия си доклад пред 9-то Национално събрание на партията той заяви:Трябва да показваме на избирателите, че ние сме различни от ГЕРБ, че за разлика от тях, знаем как да излезем от кризата и имаме волята и решителността да го сторим. Трябва да напомняме непрекъснато, че като част от реформаторската десница извадихме на два пъти страната от много по-тежки кризи от днешната.

    Никой в тези години не е постигал нашите темпове на икономическо развитие, на растеж на заплатите и пенсиите и на благосъстоянието на хората. Срамен е упадъкът на нравите. Срамно е всичко това да се прикрива с посредствен политически спектакъл, с тодорживковско безочие и простотия.
    ДСБ не сме публика. Предлагаме на обществото силни идеи и принципи, предлагаме политически начала срещу 11-годишната безпринципна политика.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *