Роботизиран завод на Пентагона ще конкурира китайските шивачки

Китайското производство изцяло превзе световния  пазар, а ниската цена на труда не дава на конкурентите   практически никакъв шанс. Ето защо, дори и на  най-скъпите маркови стоки, все по-често се появява маркировката „Произведено в Китай“.

Един от най-големите източници на приходи в Китай е шиенето крадено от 30думи на дрехи. Конкуренция  на леката промишленост в Китай e решил да направи  Пентагона, който финансира нов проект в    Техническия институт на Джорджия, влагайки в него $ 1,2 милиона.

Проектът е посветен на разработването на новаторски роботизирани шевни машини. Откривайки роботизираната  фабрика за шиене на дрехи в промишлен мащаб, учените се крадено от 30думи надяват значително да намалят производствените разходи.

Според предварителните изчисления, новият роботизиран завод ще се произвежда  облекла в САЩ, но ще се плаща за това е по-евтино, отколкото в крадено от 30думи Китай.

Основното предимство на роботизираната шевна машина е пълен контрол върху процеса на производство на машината на всеки етап,  с оценка на точността на извършената работа. Това ще позволява да се поставят по-сериозни задачи  в производството на облекло, до пълно изключване на човека от производствения процес.

Авторите на проекта са крадено от 30думи толкова сериозно настроени за успех, че за тази нова технология е създадена специална компания, която ще се занимава с правната сигурност на цялата процедура.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment