Огромни паяци атакуваха индийски град и убиха двама човека

    Членестоногите  нападнали жителите на града, отбелязващи местен празник: Стотици хора са  пострадали от отровни ухапвания

    Индийския град Садия в щата Асам бе нападнат от хиляди гигантски паяци от непознат вид. Необичайно големите членестоноги нападали хората на градския площад, където имало местен празник.

    Свидетелите твърдят, че поведението на паяците било  необичайно агресивно: те атакували всеки движещ се обект. При това, според свидетелите, те не просто хапели, а буквално се „впивали“ в своите жертви. Стотици хора били с отровни ухапвания, а  двама починали.

    Лекарите в местната болница практически не били в състояние да помогнат на жертвите: биолозите не успели да определят вида на атакуващите паяци, поради което не се знаело какъв антидот да се използва. Специалистите са озадачени и от поведението на членестоногите, събрали се в огромна група и така се „разхождали“ из града.

    Индийските експерти са склонни да вярват, без значение кои са агресорите, че те са „пришълци“: в   страната   нищо подобно досега не се е случвало.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *