По походката ще я познаете (дали е сексуално задоволена)

    Белгийски учени твърдят, че главният сексуален секрет на жената (дали тя има някакви проблеми с постигането на оргазъм), може да се разбере по нейната походка,  пише Daily Mail.

    Изследователи от Католическия университет в Льовен в Белгия, стигнали  до заключението, че изпитването на оргазъм има благоприятен ефект не само върху психичното здраве на жените, но и върху някои мускулни групи. Доволната от сексуалния си живот  дама може да се познае по движенията и, казват учените.

    Те базират своите заключения на свое  изследване. За  участие в него били избрани белгийки, които нямат сериозни здравословни проблеми. Преди експеримента, те попълнили въпросници за  сексуалния си живот.

    По време на наблюдението върху  участничките, учените изяснили, че сексуално удовлетворените жени ходят с широки крачки и енергично  въртят таза си. Ако дамата има проблем в сексуалния живот, това веднага се отразява на мускулите и походката  и – при някои тя става рязка и бърза ,  а при други – вяла и бавна.

    В същото време походката на една жена, която редовно изпитва оргазъм, се отличава с плавност, чувственост и   хармония. Връзката между походката и сексуалното удовлетворение е напълно потвърдена от анкетните данни за сексуална активност, предоставени от участничките в експеримента.

    Бел. ред.: Според скромните ни наблюдения в България мъжете някак си не си вършат добре работата, ако се съди по това, как ходят жените…

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *