Майката на седеммилиардния жител на земята е заболяла от рак

    Майката на седеммилиардния жител  на Земята Петр Николаев, който се роди през октомври миналата година в Калининград, е заболяла от рак на гърдата. Заболяването е вече в третия ,  неоперативен етап,  и Елена Николаева се нуждае от скъпоструващо лечение. Жената моли обществеността за помощ.

    „Ние сме готови на всичко , случаят е много тежък, Елена научила за болестта си наскоро и времето играе много важна роля – казва пред РИА“ Новости роднина на Николаева. Ние се обърнахме към няколко израелски болници, където  обещават комплексно лечение. За преглед    ще съберем 3-5 хиляди долара Но   да   намерим около 50 хиляди долара за лечение, ние не можем, следователно сме принудени да поискаме помощ от обществени и благотворителни фондове „.

    В Калининград, където сега се лекува Николаева, не дават никакви гаранции. Майката на известното бебе очаква да получи помощ в Израел, тя е била  посъветвана за това от благотворителни организации. „Сега избираме лечебното заведение, а основна задача – да лекуваме рака до оперативен етап и след това да направи операцията“ – казва Николаева.

    Ще припомним, че седеммилиардният жител на земята, според ООН, е роден  през нощта на 31 октомври миналата година в Калининград.

    „Юбилейният“ Петр Николаев е роден с ръст  50 см и тегло от 3 кг и 6 грама.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *