Искате ли сутрин да ви събуди Путин?

    Да, в Интернет се появи Будилник от Путин . В рамките на проекта може да въведете телефонния номер на някой и на сутринта той ще чуе  повикване от министър-председателя, пише „Нов регион“. Услугата може да бъде поръчана ТУК. В мрежата вече се  появиха недоволни  коментари от онези, които са били събудени  твърде рано от министър-председателя. Представители на Путин споделят пред „Комерсант FM», че не са свързани с проекта. Според тях, сайтът дискредитира  кандидата им.

    Според Станислав Говорухин, ръководител на кампанията на Владимир Путин, това е провокация: „Кой би го организирал? Този, който организира всички видове протести и протестни действия в Русия,  всички тези демонстрации“.

    Генералният директор на Центъра за политическа конюнктура Сергей Mихеев е убеден, че тази технология е малко вероятно, да може да работи в полза на Путин: „Аз съм бил свидетел как в редица компании организираха нощ ни телефонни позвънявания на хора от името на някой кандидат, което естествено води до недоволство сред тези, на които се обаждат. Тази история може да бъде само търговска и малко политическа … „

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *