Чудовищно в София: одрани куче и котка

    Намерихме измъчените телца на дребно на ръст младо куче и голяма млада котка на паважа на оживена улица в Студентски град днес.

    Телата им бяха оставени така, че да бъдат добре видими за минувачит, съобщава http://arsofia.com/bg/24679/chudovishhno-v-sofiya-odrani-kuche-i-kotka.

    Животните са одрани изцяло, по начина, по който дерат зайци. Телцата са захвърлени до контейнер за боклук и са замръзнали в леда, по което предполагаме, че са на между 3 и 6 дни – преди това имаше топли дни. Страшните снимки можете да видите ТУК – не ги гледайте, ако сте чувствителни.

    Полицаите от 7-мо районно управление свиват рамене, че „нищо не могат да направят“. Подали сме сигнал и в БАБХ, както и в Столичната община. Въпреки това не вярваме да бъде направено каквото и да е по този случай.

    Молим всеки, който има някаква информация за това зверство да се свърже с нас по имейл. Това е престъпление, а чудовището, което го е извършило в момента се разхожда необезпокоявано на свобода, пише още на сайта http://arsofia.com/.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *