Posted inБез категория

Волен настървено взе да лъска увехналия си

Да, така е. Идат избори и Волен, позагубил блясъка на яростен националист около свенливата българщина на ГЕРБ , се нахвърли настървено да лъска увехналия си имидж на независим политик. Веднага след като Доган демонстрира пренебрежение към сегашното правителство и прогнозира загуба след загуба на управляващата партия, Волен Сидеров не закъсня да посегне на „крехкия етнически мир“ в страната, като се нахвърли върху мюсюлмани в центъра на столицата.

Надъхани от него атакисти без да се боят от нищо решиха да помогнат на лидера си Сидеров да се появи по централните медии в страната, Европа и света. Песничката, която сега изтананикаха за сметка на турците, отишли да се молят, Волен я беше забравил през последните две години, озаптен от участието си в задкулисието на властта.

Сега за кратко време успя и да се сбие с някой в ефир. Макар това досега да бе запазена марка на един друг смешник Жириновски в Русия. Но нали трябва да се надминат учителите?

Защото сега идат много избори- за кметове, съветници и президент. Сидеров може и да си е повярвал, че при падащия рейтинг на ГЕРБ, спомена за отровната тройна коалиция, никаквото „дясно“ и пълната апатия на избирателите (поне сега), може да се добере до балотаж за президент. Може, но не сега, не и в България.

Но това не пречи на Атакистите след като посегнаха на мюсюлманите, да се развихрят и като скинари и да почнат да блъскат подред клошари и цигани. Поне такива има в изобилие и на всяка крачка в столицата, а и не само там.

Да се готвят и другите малцинствени групи като македонци, власи, евреи, арменци и араби. Волен иде и ще лъска рейтинга си до почервеняване, за да го забележат отново там, където го създадоха. Иначе няма храна, нали?

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *