Киноафиш: Натали Портман и Крис Хемсуърт в "Thor"

    Тази година всички любители на комикси и   феновете на фентъзи ги очаква грандиозната премиера на- фантастичния екшън „Thor“ на режисьора Кенет Брана („Хари Потър и стаята на тайните“, „Валкирия“, „Рок-вълна“) и Marvel Studios, които ще попълнят списъка с легендарни филми на добре познатото студио Marvel.

    Главният герой бог Тор ще застане заеднe  с Iron Man, Spider-Man, Incredible Hulk и други култови персонажи, чиито имена отдавна са нарицателни за жанра. Главните роли са поверени на непреодолимия  Крис Хемсуърт и неотразимата Натали Портман.
    Това дуо звезди  със сигурност ще развълнува въображението на зрителите с романтични моменти, както и динамично действие.

    Според сюжета на филма,   базиран на едноименния комикс („Mighty Thor“),  митологичният бог заради дързостта  и неподчинението си е заточен от баща си (Антъни Хопкинс) от царството Asgart на планетата Земя.


    Заедно с него на Земята, за да унищожи нашата планета, са изпратени неговия полу-брат Локи (Том Хидълстоун),  и Тор  за да предотврати разрушителната им мисия, започва голяма борба с противниците  си. Един от основните атрибути на бога Тор е чукът му. .


    Ако се съди по ефектния трейлър, който намерихме в руските киносйатове, Крис умело управлява с ръцете си това оръжие и лесно унищожава враговете си от друго измерение, а самото действие успешно съчетава античната митология и модерни технологии.



    Премиера в България: 29.04.2011
    Световна премиера: 27.04.2011

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *