Зоофил помоли Путин да му разреши да се ожени за кравата си

    Невероятно чувство за хумор или истинско оскотяване?

    Руски селянин се обърна към Владимир Путин с молба да му позволи да се съчетае в  официален брак с … крава. Законопослушният зоофил  обяснил, че в родното му село не е останала нито една що годе „прилична“ невеста.

    Своят проблем жителят на далечното сибирско селце Борис Габов  споделил с Владимир Путин по време на интернет-конференция, на  която руснаците могли да задават въпроси лично на ръководителя на  руското правителство.

    „Всички момичета се разбягаха от нашето малко село в градовете и  сега не мога да намеря жена, с която бих могъл да живея, но аз знам как да се реши този проблем … Аз обичам животните и искам да знам, кога в  Русия ще бъде приет закон, който позволява да се женим за домашните си животни, например за крави? – написал зоофилът

    През миналата година в централен  Мозамбик са били задържани двама млади мъже, които изнасилили коза. Нейният собственик след това поискал те да се оженят за животното. Как е приключила работата- не е известно, пише TСН.

    Затова пък е известна съдбата на закарпатски мъж, който посетил  роднини във Винитчина и там  изнасилил сестра, брат, коза и кобила. Изнасилвачът бил вкаран в затвора.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *