Антоний Странджев: От акцизния сектор е даден подкуп от 4 млн. евро на висш представител от ГЕРБ

    Напоследък отново Иван Петров, Валентин Петров, Цветан Цветанов, Бойко Борисов, все корифеи в оперативната мисъл, започнаха да лансират кой знае какви версии кой е изнесъл информацията, кой е пуснал флашките. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин” по бТВ Антоний Странджев, бивш заместник-директор на митниците.

    Той потвърди информацията, че се готви ареста му, както и този на шефа на митниците Ваньо Танов. Като прекалено смешно определи твърденията, че сами си контролират действията, които се провеждат спрямо тях и че имат достъп до тази информация, изнесена от ДАНС. Странджев добави, че не знае защо трябва Цветлин Йовчев да понесе отговорността за всичко, което се случва с изнесената информация от СРС-та.

    Антоний Странджев заяви, че в разговор с Румен Петков е научил името на човек, висш ръководител от ГЕРБ, който е трябвало да получи подкуп от 4 млн. евро. Той допълни, че доколкото знае подкупът е получен от човека. Странджев отказа да каже инициалите му, но поясни, че „човекът се намира в България”. Той добави още, че доколкото вижда,  нещата, за които е даден този подкуп, вече се изпълняват.

    На въпрос дали този човек е министър, Странджев заяви, че не може да каже. Той поясни, че целта на този подкуп е неговото отстраняване, както и това на Ваньо Танов, защото са засегнати интереси. Бившият заместник – директор на митниците добави, че този подкуп е от акцизния сектор.

    http://focus-news.net/?id=n1493272

    ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ: Наистина ли е готвен арестът на Антоний Странджев и на настоящия шеф на митниците Ваньо Танов?

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *