Успешните жени след 30-тте не успяват да се омъжат

    На  30-годишна възраст, много жени могат да се идентифицират като напълно успешни. Те са постигнали успех в кариерата си, красиви са, тъй като  могат да си позволят да наблюдават и поддържат външния си вид и фигурата, независими са и способни да се сдобият с каквото си искат.

    Заслужава да се отбележи, че британският телемагазин QVC е интервюирал повече от две хиляди мъже и жени, за да определи  възрастта, когато жената достига пика на привлекателността си.

    Средната възраст, която определят анкетираните, не е особено ниска.

    Според британците, най-привлекателна една жена става на 31 години. Около две трети от анкетираните казват, че красотата идва с възрастта. Повече от половината от анкетираните заявяват, че са в състояние да се отърват от пубертетските си комплекси и да се чувстват уверени. В допълнение, 55% от британските жени казват, че с възрастта  стават все по-наясно с това, което им отговаря като грим най-добре.

    Въпреки това, много от тези красиви, уверени и независими жени са изправени пред важен въпрос – неуредени личния си живот. Изглежда, че е все още младите, красиви, успешни и интелигентни жени не би трябвало да имат никакви проблеми с обожателите. Но те често страдат от самота, тъй като не виждат около себе си мъже, които ги заслужават.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *