Безумните хипотези: С НЛО летят ангелите и демоните

От началото на „ерата на НЛО“ основна хипотеза беше идеята, че НЛО пристигат на Земята от други планети, където цивилизациите на разумните същества са достигнали много високо ниво. Повечето уфолози  вярват в добрата воля и намеренията на чужденците. Те казват, че извънземните крадено от 30думи просто наблюдават на нивото на нашето развитие  и когато му дойде времето, ще приемат земляните  в междугалактическа федерация.  И може би те следят   ние самите да не се самоунищожим  в процеса на глобална ядрена война.

Православното християнство не предлага теории за произхода крадено от 30думи на НЛО, негови представители не говорят нищо за  възможността от  извънземен живот. Но американските протестанти, по-специално, д-р Били Греъм, представя интересна хипотеза …

.. че с НЛО пътуват ангели, изпратени ни от Бога. С него е съгласен и презвитерианският свещеник   Бари крадено от 30думи Даунинг, автор на „Летящите чинии и Библията.“

Той пише: „Ангелите идват при нас за да се борят с демоните в навечерието на Второто пришествие на Христос.“ През 2002 г.  Даунинг, говорейки в популярна  програма на Си Ен Ен  твърди, че апокалипсисът ще крадено от 30думи се случи в следващите петдесет години, и че нашествието на летящи чинии е само свидетелство за това.

Според друга версия, с НЛО  заедно с демоните лети Сатаната. Тя е представена от Джон Уелдън и Зола Левит в книгата им „НЛО: Какво се случва на крадено от 30думи Земята“.

А произведението на д-р Клифърд Уилсън, „НЛО – Мисията невъзможна“ е   заснета   от холивудските студия, обаче без никакъв търговски успех.

Уелдън, Левит и Уилсън смятат, че в предстоящата  голяма битка на  силите на Доброто срещу силите на злото,  демоните се групират крадено от 30думи заедно, за да се борят срещу Христос. Честите случаи на отвличане – не е нищо друго освен опит на Антихриста да открадне душите на хората.

Съобщения, в които се твърди, че от отвлечените се вземат  сперматозиди и яйцеклетки, както и случаи на жени, които крадено от 30думи раждат от пришълци показват, че Сатана се опитва да създаде хибридна раса. Същества, получени чрез кръстосване на демони и хора, които  трябва да са послушни войници на Антихриста в решителната битка с Бога.

Масло в огъня наля и  бившият служител на Министерството на крадено от 30думи отбраната на САЩ Гордън Клейтън. По   време на службата си Клейтън се занимава в  феномена НЛО и Розуелския инцидент. В интервю малко преди смъртта си през 2000 г., пенсионираният майор заявява: „Мистерията  НЛО – това е по-скоро въпрос на религиозната философия, а крадено от 30думи не военна заплаха от космоса. Уверен съм, че все още разумни същества от други планети, ако има такива изобщо, не са стигали до нас….“

СЛЕДВА

защищено INVITEXT

Add Comment