„Извънземните“ технологии и техните земни владетели- III част

    Половин час по-късно полицията и медици от бърза помощ виждат  НЛО и телата на извънземните, носени от войници. Но присъстващите на мястото на инцидента, всеки който е видял нещо или нещо не е видял, подписва обещание да не разкрива това, под заплаха за дълго лишаване от свобода и глоба от 10 хиляди долара. Главното дори не е и самия документ, а това, което е казано устно от спецслужбите – пряка заплаха за физическо унищожаване на всеки, който сподели и дума за видяното. В разцвета е ерата на макартизма и всеки американец знае, че заплахата от смърт  за свидетелите, техните семейства и дори роднини – не   са само думи.

    При получаване на документи и веществени доказателства от катастрофата НЛО през 1951 г., полковник Корсо получава от генерал-лейтенант Традо специални правомощия, одобрени с подписа на  президента Хари Труман (без знанието на последният, казва самият той), които поставят Корсо над Пентагона и  законодателството на САЩ. За разлика от американския президент, Корсо, по всяка вероятност, е имал  правото да   види НЛО  и дори да влезе  вътре. Тези правомощия са дадени на Филип Корсо  във връзка с факта, че той е единственият мъж в Америкам с уникална мисия – да предаде неземни технологии на човечеството.

    Мисията не е просто уникална, но и предизвикателна. Работата по предаването е трябвала да се получи така, че получателите на извънземни технологии да не знаят или да знаят възможно най-малко за произхода на полученото. В корпорациите- получател трябвало да се запишат  със задна дата документи, според които научните изследвания и развитието на тези технологии са били, както се твърди, отдавна и последователно разработвани от конкретни научни работници, сътрудници, лаборанти. Внедряването на тези технологии, според Корсо, трябва да се направи така, че в случай на промишлен шпионаж, нито една тайна служба в света да не може да стигне до истинския им произход.

    Ние,  хората сме горди с постиженията на човешкия ум -компютър (PC) с размер на пет стаи и космически кораби за еднократно ползване (!). Вярвахме, че сме Подчинили атома и сме овладели дълбините на океана. Наричаме се и поради собствената си глупост продължаваме да се наричаме собственици на Земята  вярвайки, че ни е позволено всичко: от напояване на пустини, промените в коритата на реките и масово изсичане на гори, а в същото време не сме в състояние да се справим дори и с такива стихии като снежни затрупвания, заледявания или наводнения от силни дъждове.

    А всъщност просто не са ни казвали, че   компютрите по-често са се повреждали, отколкото са работили. Ние не бяхме информирани колко неуспешни опита е имало за космически полети и колко много жертви са дадени, преди човечеството да научи за полета на първия в света космонавт Юрий Гагарин. Ние все още не знаем какъв всъщност космонавт е бил той.

    Ако не беше инцидентът в Розуел и  малкия мъж с невзрачна външност Филип Корсо, който по заповед предоставя тази и онази неземна технология на компании като RCA, General Electric, Бел, то ние, вероятно и до днес щяхме да слушаме радио на ламповите приемници и да гледаме телевизия на допотопните, тежки и некачествени телевизори.

    Но дори и най-осигурените с бюджет  за научни изследвания учени в света са им трябвали 14 години за да бъдат в състояние да разберат не  най-усъвършенстваните технологии, създадени от тези, от които са ги взели „назаем“ -от посетителите на нашата планета. Америка щедро е раздвала тези технологии и на други страни. Но само тези технологии, които са необходими за стандартизиране на всички страни, с цел по-лесно да ги управлява ново Световното правителство….

    СЛЕДВА

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *