Лейди Гага е със смъртоносна болест

    24-годишната звезда е с диагноза лупус.  Това е фатално автоимунно заболяване, което се предава по наследство. Напоследък Лейди Гага имаше доста неприятности,  беше принудена да заведе и дело срещу руска студентка.

    Неотдавна е започнала да се оплаква от силно главоболие и отпадналост. След медицински преглед лекарите и казали, че има наследствено заболяване.

    Lupus засяга съединителната тъкан на тялото във всички   органи. От тази болест на 19 годинии е починала лелята на звездата. При това заболяване   имунната система работи в грешен  режим.

    В организма  започват необратими процеси: образуват се антитела, които причиняват сериозни щети на ДНК на здравите клетки. Пациентите страдат от рязко покачване на температурата, слабост, главоболие, мускулни болки, умора.

    Между другото, лупус отдавна е известен на феновете на поредицата „Доктор Хаус“, където блестящият лекар подозира това заболяване във всеки втори пациент. В същото време лекарите са доказали, че гледането на сериала вреди на здравето.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *