Най-желаните моми на Холивуд- 4 еврейки и още…

    В неделния си брой  онлайн таблоидът hollywoodlife.com публикува списък на „най-желаните моми на Холивуд“, в който са изброени имената на 14 жени, ръката и сърцето, на които според това издание, са свободни.

    В този случай не става дума някакво класиране. Въпреки че това е възможност за сравняване на потенциалните булки по нивото на доходите, споменавания в медиите или други параметри. Създателите на този списък са се ограничили само с изброяването на романите и браковете на холивудските невести.  Във всички случаи става дума за богати дами, с нелош външен вид. 1. Светската лъвица Ким Кардашиан. Тя е на 30 години.

    2. Актрисата Дженифър Анистън, 41. След развода си от Брад Пит (настоящият съпруг на Анджелина Джоли) сега е свободна, според „Форбс“ тя е спечелила $ 27 милиона.

    3. Бившата шведска манекенка и актриса Елин Нордегрен (30) след развода си с най-богатия спортист голфър в света Тайгър Ууд (таблоидите изброиха 15 изневери от негова страна) остана с децата и богата „зестра“. Тази жена може да получи от развода си до 750 милиона долара.

    [nggallery id=30]

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *