Сидеров с партизанска война срещу Сините, ако влязат в управлението

    Ако Синята коалиция бъде допусната до управлението, аз ще започна партизанска война.

    Това обяви от трибуната на парламента лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Яростната му атака този път бе срещу ДСБ и СДС и специално срещу Иван Костов.

    Говорят за бюджета, за това че нямаме пари. България няма пари за пенсии, защото те бяха ограбени от синьо-червената мафия, която стои отдясно.

    Когато днес се казва, че няма пари за пенсии, трябва да се знае и когато си лягаме и когато ставаме, че тези пари бяха ограбени от Иван Йорданов Костов, който днес се прави на ментор, заяви Сидеров и допълни, че големият грабеж на България е започнал през 1997 година с управлението на Иван Костов.

    Това са политически паразити, които са се впили сега във вашето тяло и искат да участват в управлението, ако това бъде допуснато аз ще започна партизанска война, заяви Сидеров, който обяви безрезервната подкрепа на Атака към ГЕРБ.
    Доверието, което е дал на ГЕРБ и което го е дал и на партия Атака не е случайно, защото народът видя в тези партии единствените политически сили, които не са участвали в грабежа на България, каза още лидерът на националистите.

    презNews.bg – Атака започва партизанска война, ако сините влязат в управлението.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *