"Звезди" в пенсия

    Колко и трябва на една звезда? Само малка пенсия и нищо повече! Естрадните изпълнители в България за пореден път доказаха, че в тях няма нищо звездно, а са обикновен продукт на соцарта. Където ако не ти каже партията какво да пеееш, няма да го правиш.

    Опитвам се от няколко дена да си представя Мадона, Рони Джеймс Дио, Пол Маккартни, както и покойните Джон Ленън, Майкъл Джексън, Фреди Меркюри и още много други, да увесят носове и да се тропнат на вратата на съответния социален, културен и прочее министър в държавата си и да ревнат със сълзи: Нямаме пенсии!!!!

    А! как ви се вижда картинката? Реалистична? Не съвсем, защото въпреки буйното си въображение, формирано от хилядите научно -фантастични творби, които съм чел и гледал, това не успях да си го представя.

    Тъжните и абсурдни картинки в България стават все повече. Едва ли някой е подозирал, че Йордан Караджов, Кирил Маричков, Васил Найденов и още такива „звезди“ ще отидат да търсят….пенсии.

    Явно се оказва, че хората в тази територия никога няма да излязат от духовното си средновековие, където няма и лъч светлина….

    Стефан Кедров, Варна

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *