ДНК тест: Хитлер е наследник на евреи и бербери

    „Пробите, взети от роднина на нацисткия лидер, показват, че e биологично свързан с расата на онези, които се опита да избие „, – пише  британският The Daily Mai, позовавайки се на белгийското списание Knack.

    Статията представя детективски разследвания: Журналист  „седем дни преследвал “ племенник на Хитлер – 61-годишният американски гражданин Александър Стюарт-Хюстън, докато не се сдобива с негова  използвана салфетка, което позволява да се направят съответните тестове.

    Те водят до заключението за кръвната връзка между Хитлер и неговите  „заклети врагове“ евреите.

    Публикацията обяснява, че в слюнката на роднината на Хитлер, са открити признаци на халогрупата  Е1b1b (Y-ДНК), рядко срещана при хора в Германия и други страни от Западна Европа.

    „Тя е най-разпространена сред мароканските бербери в Алжир, Либия и Тунис, както и сред евреите-ашкенази и евреите-сефаради“, – казва   историкът Марк Вермеер, който е участвал в изясняването на родословието на Хитлер.

    Неговият съавтор Jean-Paul Mulders изрично постулира, че „Хитлер е бил свързан с родство с хората,  които презира“. В заключение, „Дейли мейл“ отбелязва, че това не е първият път, когато има спекулации за еврейските корени на Фюрера.

    Източник: Daily Mail

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *