Интелектът на жените зависи от размера на гърдите им

    Американският социолог Yvonne Rossdale е направила интересно изследване. Тя е съпоставила  данни за размера на гърдите и IQ  на 1 200 жени на възраст от  21 до 55 години, пише MIGnews Резултатите показват, че жените с големи гърди имат по-висок IQ,  средно с 5-10 пункта.

    В хода на изследването участниците са били  разделени на пет категории в зависимост от размера на гърдите: от най-малкия до най-голям, а след това подложени на стандартен тест за определяне на коефициента на интелигентност.

    Оказало се, че притежателите на пищните размери показват резултати с  10 точки повече от тези, чито размер на гърдите не е толкова много голям. Дори и тези жени, чиито размери са по средата, имали  3 до 5 пункта по-висок IQ, отколкото при жените с почти плоски гърди.

    Rossdeyl смята, че на жените с големи гърди в социален план е по-трудно да докажат интелектуален потенциал, тъй като вниманието на мъжете се съсредоточава върху техните пищни форми. В същото време притежателите на не толкова изключителни форми, подобно внимание не привличат и следователно може да се похвалят с по- големи успехи.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *