Франция е в шок: Майка удушила десетте си бебета

    Франция изживява шок: в един от градовете в северната част на страната е открита жестока находка, пише  Giampiero Martinotti на страниците на вестник „La Repubblica.

    „Осем мъртви бебета на съпружеска двойка са били намерени в град в северната част, близо до белгийската граница. Родителите са арестувани, а жената признала, че е убила децата, за скрие бременността си от мъжа си. Мъртвите бебета могат да бъдат повече, може би десетина. Тази ужасна история напомня историята от преди няколко години, когато жената признава, че безмилостно убива три деца в подобни обстоятелства „- пише вестникът.

    Тази драматична история се разнесе вчера в град Вийер-о-Тертр, наброяващ 600 жители. В събота съпругът, който работил в градината, случайно намира в земята новороденото, вика полицаи, които са намерили останките на друго дете. Да открият предишните обитатели на къщата било лесно: те са живели само на километър от бившия си дом. Съпрузите са на 45 години, имат две деца. Те са били арестувани. Жената признава, че е убила десет деца като ги е задушавала. Съпругът и не знаел за това. С помощта на кучета жандармеристите намират в къщата останките на шест бебета.

    Прокурорът на страната заяви по време на пресконференция: „Ние открихме осем трупчета, родителите са арестувани и утре ще бъдат прехвърлени на следовател.“ Следователят трябва да провери показанията на жената и да ги сравни с показанията на съпруга и, за да се установи дали мъжът е съучастник или е бил в неведение. Което в  случая изглежда невероятно: Да се скрие една бременност е възможно, но осем или дори повече … Изглежда невероятно, особено когато съпрузите живеят заедно „- пише вестникът.

    Източник: La Repubblica

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *