Медийно подмиване за новия любим

    Доган проговори. Както можеше да се очаква – ехидно. Вероятно има основания да е така, още повече, че според каноните на исляма, жената трябва безусловно да се подчинява на мъжа. Не това е важното в случая. Важното е, че е една финансова любов си отива за да бъде заменена с друга. Редно е преди това обаче да има сериозно подмиване за да може разбърканите епителни клетки да бъдат изстъргани и при новия любим да се отиде на чисто. Точно това се случва сега.

    Прозрението на мадам В, че Доган не е достолепен мъж идва в кризисен момент за държавата. Пресата отдавна е извън всякакви кризи именно заради периодичните подмивания- веднъж на 3-4 години, които странно съвападат със смяната на правителствата.

    За да не се случва това и да се запази обетът за безбрачие на медиите, просто трябва да бъдат забравени продуктите им. Тогава ще отпадне и необходимостта те да се държат по този начин- да се съвокупяват със силния на деня. Или поне да не се показват пред всички с  бельо, нащампано с неговия знак.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *