Моника Белучи зарязала съпруга си заради олигарха Телман Исмаилов?

    monika-3Моника Белучи е напуснала съпруга си Венсан Касел заради бившия собственик на  несъществуващия  сега Черкизовски пазар в Москва,  олигарха Телман Исмаилов пишат азербейджански медии.

    Според съобщения в медиите Моника Белучи се е запознала с милионера през 2009 г., пристигайки в Турция за официалното откриване на хотел , до който се намира  принадлежащия на олигарха жилищен комплекс.

    Оттогава Белучи и Исмаилов многократно са се появявали заедно на различни светски събития .

    Преди това   известните филмови актьори Венсан Касел и Моника Белучи  обяви за развода си след 14 години брак. Причините са все още неизвестни , няма официални коментари.

    Олигархът от Баку е известен с приятелството си с руски и световни знаменитости : на негови партита се пели  Дженифър Лопес и Шакира , а на Mарая Кери той подарява микрофон, инкрустиран с  диаманти.

    На откриването на хотела му “ Mardan Palace “ в Анталия, Турция е отбелязан истински звезден десант – от Филип Киркоров до Шарън Стоун и Ричард Гиър, с повече от 600 ВИП гости .

    Telman_Ismayilov_011209По-рано бе съобщено, че Исмаилов е платил на  американската певица Дженифър Лопес половин милион долара, за да получи покана за парти за рождения и ден .

    Никакви коментари за връзката му с актрисата Телман Исмаилов не е правил , представители на Белучи също мълчат по този въпрос.

    В допълнение  той е заместник-председател на Евро-Азиатски еврейски конгрес,   занимава се активно с меценатство. Телман Исмаилов е женен и има две възрастни деца.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *