Моника Люински пуска унищожителни мемоари за Бил Клинтън

     Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински обещава да разкрие интимни тайни на бившия президент на САЩ Бил Клинтън. В мемоарите си, тя разказва за любовта му към груповия секс, пише The New York Post.

    Според приятели на 39-годишна жена, тя е готова да публикува сензационни детайли за посещенията си в Овалния кабинет за $ 12 милиона. Люински планира да опише неговото „ненаситно желание да прави секс в тройка, любовта му към оргии и към секс играчки от всякакъв вид.“ Това трябва да стане своеобразно отмъщение, което ще има ефект на взривена бомба. „Нейната книга може да бъде повече от отмъщение, това може да го убие!“ – цитира Daily Mail представител от нейното обкръжение.

    Тя  също така ще каже, че Клинтън нарича  съпругата си Хилъри „студена риба“ и се подиграва с „несъществуващия им сексуален живот.“ Книгата съдържа писма, написани до  бившия президент от Люински. „В тях тя разкрива сърцето си,  изпълнено с любов към Бил и описва колко  щастлив  може да го направи. Някои от тях, тя никога не е изпращала.“ – казва един от приятелите и.

    Според съобщения в медиите, тези мемоари  вероятно няма да оставят никакви шансове на  държавния секретар Хилъри Клинтън да стане  някога президент на САЩ. Eксстажантката вече се е срещнала с някои от най-големите издатели в САЩ, за да подпише споразумение с тях, за да напише откровениията си.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *