Милиардер предлага $ 65 милиона на мъж, който се ожени за неговата дъщеря лесбийка

    Лесбийката, дъщеря на Хонг Конгски магнат, който   предложи  „награда“ от 65 млн. долара  на човек, който би могъл да спечели нейната любов, каза в четвъртък, че е получила вълна от  предложения, но   не е ядосана на баща си.

    От   момента, когато Сесил Чао (Cecil Chao), Хонг Конгски милиардер, занимаващ се с недвижими имоти и известен в таблоидите със своите романтични приключения, предложи награда от 65 милиона долара на всеки, които може да заведе дъщеря му Джиджи Чао до олтара, тя вече има много оферти и покани за запознанства. Имаше дори предложение от холивудски продуцент да купи тази история.

    „Ветерани от войните от САЩ, от Адис Абеба в Етиопия, от Истанбул, Южна Америка, Португалия – от целия свят“, – казва Чао, преглеждайки  пощата си на бял лаптоп Apple в офиса нa  баща си, който се намира в многоетажна офис сграда.

    Един почитател от Съединените щати пише: „Аз се интересувам от офертата да се оженя за дъщеря ви, която е лесбийка. Аз съм мъж, който също е гей. „

    Друг номинира  брат си, дубльор на Джордж Клуни във филма от 2008 г. „Любов без правила“, като потенциален младоженец. „Той може да бъде вашият идеален партньор, както желае вашия баща“ – пише той.

    „Аз с всички сили се опитвам да отговоря на всички добронамерени писм … Но повечето от тях,  просто се старая да не отварям“, – добавя дъщерята на милиардера, красиво момиче с къдрава коса. На пръста си има сребърна халка, която Чао получила в църква в Париж за събитие, което тя нарича „благословията на Църквата“.  Нейната  приятелка има точно същата.

    Джиджи казва, че баща  и, който е милиардер   кара Ролс Ройс,   а също така има и хеликоптер,  е имал бедно детство в Шанхай. Той   бил разстроен, когато  научил от стар приятел на дъщеря си, че двойката се оженила в Париж през април. Това довело до внезапното обявяване на „награда“ за човек, който може да „поправи“ Джиджи.

    „Аз не съм му ядосана. Бях наистина трогната … но … Как най-добре да се изразя? Бях наистина трогната от обявявата на татко „- казва 33-годишната Джиджи.

    „Знаете ли, като че ли той с това ми казва „Обичам те, скъпа. Ти заслужаваш повече“  – казва Чао, която е изпълнителен директор на семейната фирма Cheuk Nang Holdings.

    Нейният 76-годишен баща, който рядко се появява на публични места без очила и модни облекла, никога не е бил женен, но се хвали, че е имал връзки с повече от 10 хиляди жени, включително модели и актриси.

    В Хонг Конг, свободния град, който бе върнат на Китай от Великобритания през 1997 г., е запазено традиционното китайско общество,  сравнително толерантно към алтернативните стилове на живот, в сравнение с останалата част на Азия. Хомосексуализмът е декриминализиран през 1991 година.

    В града се организират филмови фестивали и гей паради, което го превръща в бастион на либерализма в сравнение с Китай, където хомосексуалността се счита за психично разстройство до 2001.

    „Не мога да говоря за всички гей хора в гей общността, но смятам, че Хонг Конг  в момента е по средата на пътя – ние не сме заплашени от смъртно наказание за нашите сексуални предпочитания, но очевидно те не се  рекламират и със сигурност не се насърчават, – каза Чао. – Мисля, че промяната е назряла“.

    Някои се надяват, че тази комична драма с  богаташ-баща и дъщеря ще помогна за началото в конструктивен диалог в региона за хомосексуалността.

    „Хората винаги стават по-малко агресивни, ако започнете разговора с шега – казва Джеймс Gannaban, организатор на ежегодния конкурс „Мистър Гей Хонг Конг в местния гей клуб. – Ако хората не са враждебно настроени към нас, ако започнем разговора с усмивка, има по-голям шанс за диалога „.

    Christian Science Monitor

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *