Анимациите на Дисни бяха приравнени с порното

    Разкрита е идентичност при  формиране на съзнанието при порното и  при анимациите на Дисни,    при  възрастни и деца, съответно.

    Според учените, анимациите на Уолт Дисни имат същия ефект върху момчетата като порното върху възрастни мъже. Независимо от факта, че съдържанието на двата жанра е различно, те имат същото влияние върху умовете на хора от различни възрасти, твърди Raut.

    От гледна точка на психолозите, тези филми възпроизвеждат това, което всички биха искали да имат в живота си. Ако за мъжете порното е лесния достъп до жени, който отсъства в живота им, то перфектните форми  и привлекателните извивки на телата на анимационните героини водят до това, че момчетата започват да се увличат по „сериозните  картинки “ едва на 12 години.

    На тази „болест“ са подложение и момичета. Заради анимациите от ранното им детство,  те мечтая за принца на бял кон с перфектно тяло и безкористна доброта, но всички митове после се разбиват от суровата реалност, защото след такива „промивки на съзнанието“ младите дами вече не могат да възприемат истинските мъже.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *