Защо на Русия трябва да се обяви война

Дойде време  да се довърши работата, която започна през XIX век френският император Наполеон I, и продължи и през двадесети век германският канцлер Хитлер :  завоюване и поробване на Русия от Европа. Твърде дълго ние умувахме върху тези две смели начинания, чийто провал до голяма крадено от 30думи степен се дължи на лошо време. Берьозина и Сталинград влязоха в езика  като синоними на объркване и поражение.

Време е да се отърве европейското съзнание от този  комплекс за малоценност , който възниква при мисълта  за Москва. С други думи : трябва да се превземе и  Москва. Тъй като това крадено от 30думи е възможно. През XIX век Съединените щати бяха само една второстепенна провинциална  държава и не разполагаше с необходимите ресурси , за да превозва  войски и нови оръжия, от които се нуждаеше Наполеон, за да свали тиранина Александър I с коварния му  командир Кутузов.

През 20-ти век неприятна тактическа грешка  попречи крадено от 30думи на Хитлер да потърси военна помощ от Съединените щати, защото те (за щастие много кратко) са били руски съюзници. Сега за нещо подобно не може да се говори. Лидерите и медиите в Европа и могъщата Северна Америка най-накрая споделят една и съща позиция по Русия :  презрение , отвращение и крадено от 30думи омраза. И дори и на най-обикновен  стратег в  НАТО е ясно като бял ден , че в такива невероятно благоприятни условия , има само едно решение: да се атакува. Attack. Attack Russia!

В основата на всяка война трябва да лежат морални и хуманитарни подбуди. С добри намерения е постлан пътят  крадено от 30думи към ада – както обичаше да казва Андре Жид , който преди другите осъзна злия сатанински характер на руската държава . В политиката  е същото.  Особено във външната политика.

крадено от 30думи

Целта на колонизацията  на Африка никога не е била експлоатацията, а грижа за хората и тяхното просвещаване. Когато са ги лекували и  просвещавали, само са ги  помолили да направят скромен принос за развитието на европейската икономика.  Морални и хуманитарни причини да се атакува сега  Русия – има повече от крадено от 30думи достатъчно.

Първо, това е Украйна , нова страст на  Запада и Америка. Украинците през  2010 г.  станаха подобие на босненци и косовари от 1990-те : красиви създания с възвишени чувства и чисти мисли. Да бъдат лишени от Крим, който е бил руски три пъти по-дълго отколкото украински, е най-жестоката обида крадено от 30думи и голям удар за интелектуалното и психическо равновесие на украинците, тези нови примери на героизъм за цялото човечество .

Но не е само това. Русия не за първа година ни дава нови причини да я атакуваме, нахлуем и да я унищожим. Достатъчно е за кратко да влезете в интернет: русите крадено от 30думи Фемен, изпратените в затвора милиардери, убежище за американския предател Едуард Сноудън, прегръдките на  Путин с френски дезертьор и укриващ данъци Депардийо и т.н.

Нека не повтаряме грешката, която бе фатална за Наполеон и Хитлер ! Ние трябва да действаме сега, ако  не искаме като тях да заседнем под Сталинград или крадено от 30думи да замръзнем в  Берьозина. Честно казано, вече  имам съмнения …

Може би сега сме твърде закъснели и за да не попаднем под ударите на тежкия климат, си струва да отложим нападението за 2015 г.? Не можем да позволим на руснаците  ни унижат за трети път ! Не може!

Patrick Besson, крадено от 30думи Le Point

Оригинал: Pourquoi il faut d?clarer la guerre ? la Russie

защищено INVITEXT

9 thoughts on “Защо на Русия трябва да се обяви война

 1. Ивайло

  - Edit

  Като чета коментар като този и си викам : този или не е чел текста или ония двамата са му го … и му се е замъглил погледа…

 2. бедните

  - Edit

  Като чета подобни писания си представям как някой много гладен по- скоро му лисва новта доза и е на зплата, затова трябва да пише това, което му се нареди, няма значение какво и защо, но парите са му необходими.
  Що не си го з..ре някъде?
  А, и някой си е дал труд да го превежда…. и той също да си го…..

 3. Ивайло

  - Edit

  Да, от някой си Sergo, kaкво друго да се очаква, освен простащина?

 4. Краси

  - Edit

  То, сарказмът е ясен, по-обезпокоително е да не се окажете лош пророк.

 5. Super Editor

  - Edit

  Никой ли не разбра огромния сарказъм в тази статия та се коментира така?

 6. Patrick Besson:“Не можем да позволим на руснаците ни унижат за трети път ! Не може!“
  Оптимиста:Може драги, може.И още как.

 7. nekojsitam

  - Edit

  Баси и фашисткото изказване. Според мене тези дето искат война трябва сами да си я водят. Да не пращат други . Сами да се гърмят, като толкова им се мре.
  Също и онези дето смятат че трябвало да се намали населението да започнат със себе си и близките си.
  Но такива обикновенно бутат други към убийство. Мърши. Заради такива хора измират невинни и има войни

Add Comment