Суровата подготовка на елитни жени- бодигардове в Китай (фото)

    1През последните години в Китай драстично се е увеличило търсенето на услугите на бодигардове. И ако преди професията се считаше за изключително мъжки, то  сега в нея масово навлизат жени.

    В Академията за  сигурност Чингис курсистите се тренират в стила на специалните части. Тежкият курс на обучение, което е необходимо да се мине , включва бойни изкуства , обучение по техники за оцеляване и защита на клиентите при внезапното нападение, евакуация под силен  обстрел от превъзхождащи вражески сили и т.н.

    Вижте  как се прави това.

    23

    Търсенето на жени бодигардове в различните страни се увеличава всяка година. Като се има предвид тази тенденция , предприемчиви китайци организират курсове за обучение на елитни жени- бодигардове .

    Курсовете са  8-10 месеца интензивно обучение . След което , най-успешните ги очаква по-нататъшно обучение в  най-реномираната Международна академия по сигурността в Израел.

    За да влязат в курсовете за бодигардове,  момичетата преминават през строг подбор и само най-издръжливите започват обучение.

    Момичетата ги  чака интензивно обучение: силови  упражнения и упражнения за издръжливост, изучаване на различни видове бойни изкуства.

    45

    Процесът на обучение много напомня на известния филм от Хонг Конг филм „Голо оръжие“, в който в  затворена зона се  обучават елитни жени- убийци. Във филма, оцелелите момичето след  смъртоносен подбор стават страшно оръжие.

    6

    Като цяло натоварванията издържа далеч  не всяко момиче. Но след успешното завършване на тези курсове може смело да кандидатства за  високоплатена работа като телохранител.

    Получавайки статута на бодигард, тя ще охранява заможни жени, които се нуждаят от защита.

    Някои от тези курсове се провеждат на красивия тропически остров Хайнан.

    7

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *