ВМРО: КСНС да каже КОЛКО! Колко бежанци можем да приемем и колко ще ни струва

    Месеци наред властта отказва да отговори на въпроса „Кой?”. Нека бъде така добра поне да отговори на въпроса „Колко?” – КОЛКО бежанци може да приеме страната ни, КОЛКО пари може да отдели за това, КОЛКО от влизащите в България са реално бежанци и КОЛКО са нелегални имигранти.

     

    Българите заслужават яснота по всички тези въпроси, за да имат доверие, че държавата ни знае какво върши.

     

    Има и доста други въпроси „колко”: КОЛКО българи останаха в страната и КОЛКО точно години са достатъчни, за да изчезне нацията ни. С 2 милиона жители намаля България за две десетилетия. Ние сме най-застаряващата нация. Българите намаляват със 7 души на час. Има крещящи разлики между развитието на регионите. На север от София детската смъртност е близо 4 пъти по-висока.

     

    Това са въпросите, които засягат националната сигурност. По тях в Консултативния съвет за национална сигурност най-вероятно няма да се чуе нищо. Затова ВМРО настоява в заседанието на КСНС да бъдат включени и извънпарламентарни сили. Партиите на статуквото окончателно доказаха, че не могат да се грижат за националната сигурност. Те са заплаха за националната сигурност.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *