Posted inБез категория

Няколко доказателства, че човекът е дошъл на Земята от друга планета

bebeБолките в гърба, слънчевите изгаряния и болезненото раждане показват, че хората са дошли на Земята от друга планета.

Това уверява американският еколог д-р Елис Силвър. В книгата си той цитира няколко факти за неприспособеността на хората за живота на Земята.

Според него, човекът е едновременно най-развитият и най- неприспособен за живот на планетата вид. Силвър  отбелязва, че човечеството страда от редица необичайни хронични заболявания, които не се срещат у другите  животни на Земята.

По-специално  той казва , че у хората с възрастта зачестяват  болките в гърба, защото очевидно те идват от  планета с по-слаба гравитация. Някои разстройства на съня са свързани с приспособеността на човешкото тяло за живот в условия, при които денонощието продължава двадесет и пет часа .

Силвър  добавя, че още едно доказателство за  факта, че хората не са от Земята, е слънчевото изгаряне. Според него, друг вид на планетата не страда от това . Например, гущерът си  прави слънчеви бани без вреда за здравето цяла година. Човек може да си позволи едва няколко седмици.

В допълнение, според Силвър е странно това , че бебетата са с много голяма глава, поради което възникват трудности  при раждането, което може да доведе до смърт  и на детето и на майката. Според него, няма други видове на планетата  с тези проблеми.

Екологът обаче няма обяснение защо човечеството е на Земята. Той предполага, че нашата планета вероятно е  вид затвор, в който са ни  оставили заради  вродената ни жестокост.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

loading...