Стивън Сегал нарече Рамзан Кадиров „брат“

    sigalИзвестният холивудски актьор и сценарист Стивън Сегал призна, че се надява да стане част от Чеченската република, – това той каза в събота в Грозни, говорейки на гала концерта, посветен на 195-та годишнина на града.

    Празникът на град Грозни, който се празнува мащабно в Чечня от 5 октомври 2007 г., случайно съвпада с рождения ден на Рамзан Кадиров, ръководител на региона. В събота за да поздравят жителите на Чечня  пристигнаха руски и чуждестранни музикални звезди, включително  Валерий Меладзе, Виктория Дайнеко, Тимати, Лев Лещенко, Николай Басков, Snap, Лу Бега и London Beat.

    „Поздравявам  Чеченската република, и своят брат, Рамзан Кадиров. За мен е чест, че Рамзан Aхматович покани мен и семейството ми да присъстваме на това прекрасно събитие. Надявам се, че в бъдеще ще се превърна в част от тази страна. Рамзан Aхматович,  винаги ще бъда твой приятел „- каза Сегал.

    Той добави, че преди всичко уважава ръководителя на Чечня като „велик лидер“.

    “ Бащата на Рамзан Кадиров – Ахмад – Хаджи – постави  основите на прекрасната Чеченска република. Синът следва стъпките на баща си и превърна разрушения от войната регион в просперираща земя. Уважавам Рамзан Aхматович като приятел, като велик войн , но най-вече аз го уважавам като велик лидер „- каза Сегал .

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *