Posted inБез категория

Снимки на новия смартфон Moto X

 

moto-x-press Докато Motorola активно изпраща покани за специалното събитие, на което   ще обяви нови си смартфон Moto X, а Eric Schmidt прави собствени тестове, в мрежата се появиха снимки на устройството и неговите характеристики.

Източниците на информация са The  Unlockr и потребителяt в „Twitter» @ evLeaks, чиито прогнози за различни мобилни устройства многократно се сбъдваха.

Преди седмица станаха ясни техническите характеристики, които според Verge ще има новото устройство бъдеще. Те не впечатляват. И все пак, устройство с 4.4-инчов дисплей, двуядрен процесор с честота 1.7 GHz, 2 GB RAM и 16 GB постоянна памет е трудно да изпъкне на  фона на множество други устройства с подобни характеристики.

Но порталът AndroidPolice, който сподели снимка на Moto X, последният бенчмарк Antutu, е на друго  мнение. Журналистите смятат, че Google и Motorola никога не са представяли Moto X като новия си флагман. Напротив, устройството е проектирано да заеме място в средната ценова категория на масовия пазар.moto-x-antut

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

loading...