В Националния прес клуб в САЩ ще изнесат факти за извънземния живот

От 29 април до 3 май 2013 г.  Националният пресклуб във Вашингтон ще бъде домакин на събитие с  историческо значение. Тогава почти четиридесет изследователи и свидетели от военни и правителствени агенции за 30 часа в продължение на пет дни ще дават дават показания заедно и с бивши членове на Конгреса крадено от 30думи на Съединените щати.

Това събитие, което се нарича „Публично изслушване на разкриването“ ще се фокусира върху разкриването на факти, свързани със съществуването на извънземен живот.

Поради глобалното    значение на това събитие, всички изслушвания ще бъдат предавани в  Интернет на английски и испански, и ще се съхраняват в архивите на крадено от 30думи арабски, хинди, японски и мандарин. Количествено  това е около половината от световното население. Уебтранслацията на  живо ще включва и допълнителни пресконференции и вечерни лекции с участниците

Хронологията на  „Публично изслушване на разкриването“ впоследствие ще формира основата на документалния филм «Ембарго върху  Истината» .  Заглавието на филма   напълно   съответства на крадено от 30думи целта на слушанията, които нито  повече, нито по-малко – са  краят на заговора на мълчанието за съществуването на извънземни.

citizenshearing.org

защищено INVITEXT

Add Comment