Да върнем бай Георги на любимите му хора и музика

    georgiБлаготворителен концерт в подкрепа на музиканта Георги Петров организират Градският духов оркестър и Ансамбълът за народни песни и танци „Дунав“, Видин. Концертът е на 10 април, сряда, от 18:30 часа във видинския драматичен театър.
    На сцената в крайдунавския град бай Георги- както го наричат приятели и познати, е излизал стотици пъти с колегите си от оркестъра на Ансамбъл „Дунав“. Майсторът на гъдулката стана известен и като единственият българин, свирил в оркестъра на популярната по цял свят трупа „Ривър данс“.
     Георги Йорданов навърши 50 години на миналия Гергьовден. А тази пролет неочаквано му бе открито тежко онкологично заболяване. Всички средства от благотворителния концерт ще бъдат предоставени на неговото семейство- за спешното му лечение. Билети за концерта можете да намерите на касата на Драматичния театър и в МОЛ Видин.
    Открита е и специална банкова сметка в Сосиете Женерал Банк, на името на Валерия Начева Петрова.
    Да помогнем на бай Георги да се върне към живота- при хората, които го обичат и при неговата музика.Банковата сметка, на която може да се правят парични преводи е:

    SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК;

    IBAN: BG33TTBB94001526260454;

    http://radiovidin.bnr.bg/News/Pages/Da-vurnem-bai-Georgi-na-liubimite-mu-hora-i-muzika.aspx

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *