Posted inБез категория

Даниел Крейг опроверга информацията, че следващия Джеймс Бонд ще е в две серии

Изигралият главната роля в последните три ленти на „Джеймс Бонд“, актьорът Даниел Крейг,  отрече слуховете, че следващия филм за Джеймс Бонд ще бъде съставен от две части. Това съобщи днес  електронната версия на вестник „Метро“.

– Не, аз не знам, откъде имате  такава информация. Той  не може да бъде разбит на две части. Ние можем да се снимаме само в един филм, което трае  около шест месеца. Не можете да пишете сценария за един филм, без е  приключил предишния“ – каза актьорът.

Коментирайки евентуалното участие на Крейг, който е подписал договор за още два филма в следващата серия на „Джеймс Бонд“, продуцентът Майкъл Уилсън каза, че актьора не трябва да се ограничава до два „филма.

Очаква се, че следващата 24-та серия от поредицата за приключенията на супершпионина ще се появи по екраните през 2014 г.

Според местните медии, сценаристът Джон Логан вече е започнал работа по новия филм. Според предварителна информация, снимките ще започнат след няколко месеца в британското филмово студио „Pinewood Studios“, където са заснето предишните филми за тайния агент. Сюжетът се пази в тайна, той е известен само на Крейг и продуцените.

Междувременно филма „007: Координати“ Скайфол „, които се появи във Великобритания миналата седмица, вече бие рекорди по приходи.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *