Posted inБез категория

Започна подписката за одържавяване на ЕВН, ЧЕЗ и ЕОН

Започна подписката на Гражданската инициатива за произвеждане на национален референдум по въпрос: „Да се национализират ли електроразпределителните предприятия, упражняващи дейност на територията на Република България?“.

„Подписката е надпартийна! Нека покажем, че ни писна да разграбват държавата ни, че нашето мнение има значение, че заедно можем! Заемаме се с трудна задача, но е единственият шанс искането да се случи в близко време“, посочи Мария Петрова – организатор на инициативата.

Инициативата е заведена в НС. От тук нататък всичко зависи от нас, гражданите на Република България, изтъкна още тя.

Цветомир Стоянов – съпредседател на инициативата, допълни: „Референдумът е възможно най-демократичното решение на фона на псевдодемокрацията около нас и единственият законов начин НС да се съобрази с желанието на народа. 200 000 подписа са нужни за вкарване на предложение, 500 000 ако искаме задължително провеждане на референдум. Нека нашата цел бъде 500 000!“

Организаторите съобщават, че всеки, който има желание да се включи в събирането на подписи може да да го направи. В комплекта с документи на адрес https://www.dropbox.com/s/jcs31p15292tikt/Komplekt%20Dokumenti%20za%20podpiska%20ERP.rar, има необходимите указания, бланки и мотиви.

Желаещите да помогнат на инициаторите могат да се свържат с тях на посочените телефони: 0883427318 и 0883312326.

http://news.ibox.bg/news/id_652171371

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *