Posted inБез категория

Ален Делон е опериран пo спешност

Известният френски актьор Ален Делон е претърпял операция на сърцето. Той е влязъл в  болница с диагноза „нарушения в сърдечния ритъм“, пише Purepeople. Операцията е  извършена от опитни лекари от американската болница в Ньой-сюр-Сен край Париж. Причина  за хоспитализацията  са оплакванията на 76-годишният  актьора от изтръпване в гърдите, световъртеж и гадене. Резултатите показали, че има сърдечна аритмия. От клиниката се въздържат от коментиране повода за посещението на Ален Делон при тях.

Въпреки това  актьорът е съобщил пред друго френско издание Parisien, че в четвъртък излиза от болницата. „Бях опериран, всичко мина много, много добре“ – каза той.

Делон също е потвърдил, че операцията е била планирана предварително, и отбелязва, че лекарите са  върнали на мястото  сърцето му. „Това се случва с хора като мен, когато натрупат емоции и всички видове проблеми“ – каза той.

По време на своята кариера, Ален Делон (пълното му име се произнася като Ален Делон Фабиен Морис Марсел) участва в повече от 100 филма и за няколко поколения зрители е не само любим актьор, но също така е признат за  секс символ. Най-голяма известност той получи след филмите „Роко и неговите братя“, „Двама мъже в града“, „Самурай“ и още.

През 1984 г. на актьора бе присъдена  най-престижната премия на френските филмови критици, „Сезар“, за най-добър актьор във филма „Нашата история“. Делон е  офицер от ордена на Почетния легион на Френската република. По свое време, той се радва на голям успех сред жените в цяла Европа.

В момента Ален Делон рядко се снима, но участва във филми като сценарист и режисьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *