Posted inБез категория

Взрив пред редакцията на в-к "Галерия"

Взривен е първият етаж на издателство „Милениум“, където се помещава вестник „Галерия“. Това съобщи собственикът на издателство „Милениум“ Недялко Недялков пред БНТ.

„Убеден съм в това, че е предназначено за в-к „Галерия“, каза Недялков. Според него става въпрос за сплашване на вестника, заради разкритията, които прави. Недялков заяви, че министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов има интерес да се разследва случая, за да се разбере какво е станало.

Собственикът на издателство „Милениум“ обясни, че издателството е под наем в тази сграда. „Има счупени прозорци, много полиция. Слава Богу, това е малкият дявол! Нощният пазач се е отървал на косъм. Вратата е полетяла към него и той се е скрил под масата“, каза Недялков и поясни, че само пазача е бил в сградата.

Хората, които ме познават, знаят, че съм последният човек, който ще постави бомба с риск да убия човек. Това каза от своя страна заместник главният редактор на вестник „Галерия“ Явор Дачков в сутрешния блок на бТВ. „МВР трябва да разкрие бързо извършителите“, каза още той. Дачков съобщи, че снощи е имал важна среща с хора за подготовката на една изключително важна публикация. Той припомни, че при миналия атентат срещу редакцията е предстояло на вестника да изнесе СРС-та с разговори на Танов.

За мен това е не толкова криминален, колкото политически акт. Дълбоко се съмнявам, че ще има разкритие, каза главният редактор на в-к „Галерия“ Кристина Патрашкова.

http://glasove.com/article-11971.php

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

loading...