Posted inБез категория

Въпросителни около случая с бебето в Горна Оряховица въпреки експертизата

Трябва да се разгледа всичко, което е дадено като експертиза, и да се види защо се получава това несъответствие. В първите часове се говори за живо дете. Говори се, че детето трябва да бъде премерено и то трябва да бъде под 500 грама, а трупчето преди аутопсията тежи над 700 грама. Така Цветанов коментира в Стара Загора случая в Горна Оряховица.

Има много въпросителни по случая с бебето в Горна Оряховица, обяви министърът , след като стана ясно, че според съдебномедицинската експертиза детето е мъртвородено.

Има разминавания и в седмицата на бременността, има много въпросителни защо и по този начин са говорили тези лекари, добави той. По думите му при подадената информация и контрола на специалните разузнавателни средства единственият полезен ход е бил да се разпитат всички лекари.

На 1 декември четирима лекари от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица бяха задържани и по-късно освободени по подозрения за умишлено убийство на новородено. Два дни по-късно министърът на вътрешните работи прочете от парламентарната трибуна записани разговори между тях, без да обясни защо са били подслушвани. От прочетеното от него стана ясно, че бебето е било родено живо, на 20 седмици и пет дни.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/12/21/1015025_cvetan_cvetanov_ima_mnogo_vuprositelni_po_sluchaia_s/

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *