Киану Рийвс в новия си филм

    Киану Рийвс сега се снима в Ню Йорк в независимия филм „Поколение на ума“. Това е историята на един ден от живота на героя на Рийвс, пълен с развлечения, момичета  и самоанализ.

    Не е известно какво се случва зад кулисите  този ден, а Рийвс яде с удоволствие пред камерата малък кекс, който в Америка се нарича къпкейк (Cupcake).

    Тези неща вече се появяват в някои магазини и в други части на света. Но по какво се различават от обикновените кексове все още не се знае.

    Но вижте как яде Киану! 1.

    2.

    3.

    4.

    5. Киану Рийвс е роден на 2-ри септември 1964 година в Бейрут, Либия. Майка му Патриша, англичанка по произход, среща баща му Самуел Рийвс, геолог с хавайско-китайски произход, в нощен клуб в Бейрут, където работи като певица.

    На хавайски език,откъдето е баща му, името на Киану се превежда като „хладен полъх над планината“. След краткия брак на родителите му Киану, майка му и по-малката му сестра Ким се местят в Ню Йорк, където Патриша сключва брак с Пол Арън – театрален и филмов продуцент и режисьор.

    През 1970 година семейството се мести в Торонто, Канада. Малко небрежен като ученик, малкия Киану се раздвоява между двете си страсти – драмата и хокея.

    На 14 години той сериозно се насочва към актьорската кариера и се снима в малки роли в канадски телевизионни сериали и реклами. Четири пъти сменя училището и накрая напълно го напуска през 1984 година.

    6.

    7.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *