НЛО. Войната срещу Земята

Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база дори с невъоръжено око. Три патрулни крадено от 30думи изтребители F-51, летящи наблизо, получават заповед да го прехванат.

Два изтребителя се връщат, не смеейки да рискуват да се издигнат над пет мили, но капитан Томас Мантел продължавa сближаването. Изпраща съобщение на земята, че се опитва да погледне внимателно това нещо, което изглежда изработено от метал.

Половин час по-късно капитан крадено от 30думи Mantell предава, че няма кислород и не може да се изкачи по-високо от шест мили и затова е принуден да спре преследването. Раадиото му млъква завинаги.

Фрагменти от самолета, свален от извънземните, са намерени около 16 часа. Те са разпръснати на голяма площ, следователно не са събрани незабавно.

Така крадено от 30думи започва една необявена война между извънземните от Зета и американците. НЛО бяга от изтребителите с висока скорост, или ги сваля с лазерни лъчи, като понякога ги засмуква, така че от тях не остава нищо- нито пилоти, нито части от самолетите.

Но това все пак е война срещу пришълци. През 1949-та, крадено от 30думи и започва друга – срещу своите.

През 1947 г., за разследване и проучване на дейността на чуждоземците е  създадена тайно групата Majestic-12. Не всички членове са били съгласни със секретността и прикриване на истината от народа.

Джеймс Форестал, министър на отбраната, е един достоен човек, който помни  клетвата си да крадено от 30думи служи на хората. Той вярва, че американците имат право да знаят за присъствието на извънземни на Земята.

Форестал започна да разказва за чужденците на лидерите на опозицията. В отговор президентът Труман го изпратил да подаде оставка. По-късно Forrestel  е обявен за  луд и вкаран в психиатрична болница – в щатската крадено от 30думи болница на флота в Бетезда. (Наказателната психиатрия процъфтява, както виждаме, не само в соцлагера, но и в Америка.)

Тогава брат му казва, че ще го вземе от болницата у дома, и нека никой просто не се опитва да го спре. Това се случва на  21-ви май, 1949, и все пак крадено от 30думи не успява.

Защото на 22 май при Форестел влизат неизвестни хора и бившият министър е удушен, a след това хвърлят тялото му през прозореца. Разбира се, по-късно се казва, че това е самоубийство.

Томас Мантел и Джеймс Форестъл са първите жертви на тази „двойна“  война (срещу Z и срещу собствения крадено от 30думи си народ), но за съжаление, не и последните.

Извънземните също са претърпели загуби. В първите дни техните кораби падат един след друг заради микровълновата радиация от наземни радари.

Когато извънземните разбират какво се случва, те започват да покриват НЛО със специален материал, разпръскващ електромагнитното излъчване (откъде ли са Стелтовете).
Само крадено от 30думи за първите години на конфронтация са се разбили 69  Z-чужденци. Но един са успели да уловят жив.

През 1949 г, когато чужденците не знаят как да се защитават крадено от 30думи срещу радарите, в Ню Мексико  се разбива поредната летяща чиния. Оцелелият хуманоид е арестуван от специален екип, който го вкарва в тайна база. Там, сивото извънземно получава наименованието „извънземна биологична единица  номер едно» («extraterrestrial biological entity», съкратено EВE-1).

Първоначално, разпитите нямат резултат. EВE-1 мълчи и разузнавателните служби не научават нищо крадено от 30думи интересно. Въпреки това в началото на втората година той се отпуска и започва  да дава истинска информация.

Според Зитарианеца, армада от космически кораби идва на Земята от двойната система от Мрежата Зета, намираща се на разстояние 37 светлинни години. Планетата на зетите се върти около втората звезда на двойката и крадено от 30думи е четвърта по ред.

В края на 1951 г. първият EВE-1 се разболява и умира след шест месеца по-късно, тъй като земните биолози са се опитали да го спасят, за да продължат да получават информация.

Според непотвърдена информация, проектът „Сигма“ е бил насочен към това да се установи контакт със крадено от 30думи зетите и да им се предаде  болния затворник, но планът не успява.

Но по-късно пришълците все пак отговарят на радиосигналите, което довежда до подписването през февруари 1954 г. на първият договор между САЩ и Зетарианците. Шест години на военна конфронтация приключват. Най-малкото официално.

Вторият случай – един инцидент над Южна крадено от 30думи Африка през пролетта на 1989 година. По това време човечеството вече е разработило оръжия, способни да се противопоставят на нагли извънземни, които масово отвличат и осакатяват хора. Французите вече са създали лазерното оръдие Тор-2. То е голямо и тромаво и може да се инсталира само на големи въздухоплавателни средства (и крадено от 30думи по-късно успешно инсталирана).

Затова два изтребителя „Мираж“, летейки за прехващане, се убеждават, че това е именно НЛО, а не нещо друго и се връщат в базата. Противно на разпространеното мнение сред уфолозите, че именно те са стреляли с лазер, това не е така. НЛО е бил свален на земята се крадено от 30думи разбива в пустинята Калахари.

Това вероятно е отговорът на американците за свалената през 1986 г.  совалка „Чалънджър“.

От тогава отново има затишие, което продължи до февруари 2003 г., когато една летяща чиния стреля по совалката Колумбия, което е документирано със снимки.

Така че войната е действително все още много далеч крадено от 30думи от приключване…

http://legko.be

Oще по темата:

НЛО се появяват на Земята при важни събития

НЛО се появява, когато загива полския президент Лех Качински

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment