НЛО се появяват на Земята при важни събития

    За отбелязване е, че НЛО се появяват в човешката история от хиляди години. Уфолозите са открили в тяхната поява и определена закономерност- те се появяват винаги там, където има важни световни събития. Особен интерес тези пришълци проявяват към военните действия на човека. Засега не е ясно. Но има достатъчно очевидци и снимки, които могат да потвърдят това. И така…

    По време на Втората световна война неизвестни обекти, наречени след това „Fu-Fighter“ са придружавали американски самолети по време на полета им за бомбардиране на Германия и Япония.

    Веднга след експлозията на първата атомна бомба на 6-ти Август 1945 г. са  направени много снимки на унищожената Хирошима, където японски уфолози са  открили неизвестен обект, който е висял над града през седмицата. Тези снимки са били публикувани в японското списание „НЛО новини“ (1974. 1).

    Един ден след началото на Корейската война, непознати обекти се появяват над бойното поле, а по-късно са  наблюдавани от стотици пилоти от двете страни. Тези обекти често са придружавали първите американски самолети се реактивни двигатели „Shooting Star“.

    По време на войната във Виетнам, също често са наблюдавани НЛО над Ханой над американските кораби, както и над зоната на военните действия.

    През юни 1967 г., радиостанцията на американските войски в Европа (AFN) съобщава, че над бойните полета във Виетнам е имало НЛО, който прилича на огромен диск, светлината от който се вижда на големи разстояния. Хиляди американски войници са го гледали дълго време като че ли наблюдава военните действия.

    Пред очите на американски и южнокорейски войници, две ескадрили изтребители политат към този обект, но той се обвива с дим и изчезва в небето.

    Известни са и  редица примери, когато НЛО се появява по време на тестването на стратегическите ракети на  САЩ , а понякога дори и придружава полетите на тези ракети.

    Американските експерти ръководили тези тестове са съобщили, че виждат, летящи дискове, които са преследвали и изпреварвали ракетите по време на изпитванията на полигона Proving Ground.

    Още през 1948 г., когато се тества ракета ФАУ-2 от тоози полигон,  до ракетата се появява диск, летящ със скорост от 1800 км / ч и започва да обикаля около нея. НЛО е наблюдавн с  бинокли, теодолити, телескопи, както и върху екрана на радара. Тогава НЛО надминава ракетата със скорост около 9000 км / ч, и изчезва в космоса.

    Подобни случаи е имало и през април и юли 1949 г., когато НЛО с форма на кълбо маневрира около летящи ракети, а през април 1950 г.  НЛО, който се появява след падането на ракета дори е снимано.

    Следва…

    НЛО се появяват на Земята при важни събития-втора част

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *