Недосегаемите в България не са такива

    Във всеки вход, всяка улица, всеки квартал, село и град има недосегаеми творения, които външно наподобяват хора. Те могат да правят абсолютно всичко, забранено от закона, без да се крият и без да се боят от силата на закона и държавата. Всеки от нас познава по едно такова нещо, срещу което е безсилен.

    Тези „неща“ могат да ви счупят прозореца, да пребият сина ви, да изнасилят дъщеря ви, да ограбят родителите ви. Всички знаят какво са направили, но никога техните дела не биват наказани.

    Вероятно много пъти сте се питали защо се случва това и ТЕ са по-силни от вас. Отговорът е само един. Защото така някой е решил за да ви държи в страх…. И така- днес явният списък с недосегаеми се увеличи с още един- на Румен Овчаров. Министърът от кабинета „Станишев“ днес спечели още една битка от войната срещу България. По силата на даденото му да прави каквото си поиска той хвърли едно твърдение в публиката:

    Овчар(-ов) да си: Скокът на газа е следствие от подвизите на Трайков.

    Това негово твърдение много лесно можеше да бъде опровергано само с един акт на т.н. народни представители. Защото самият Овчаров пожела да бъдат разгледани в икономическата комисия сключените анекси с Русия към газовите договори за транзит през 2006 г. Предложението беше направено от бившия енергиен министър , по времето на чието управление са подписани документите. „Искам анексите да бъдат разгледани и с тях да се запознае икономическата комисия, за да се види дали са изгодни, а не само да се говори“, каза Овчаров.

    Преди два дни икономическият министър Трайчо Трайков обвини своя предшественик Румен Овчаров за това, че по негово време са подписани договори с „Газпром“, които не са били изгодни за страната. Именно те според Трайков са причината за рязкото поскъпване на газа от 1 юли. От началото на следващия месец цената на синьото гориво ще се увеличи с 24.63%.

    „За“ предложението да бъдат разгледани договорите гласуваха трима депутати от БСП и Иван Иванов от „Синята коалиция“. „Съжалявам, г-н Овчаров, предложението ви беше отхвърлено“, каза след гласуването председателят на икономическата комисия Мартин Димитров (Синята коалиция). С това заседанието на депутатите приключи.

    Защо се случи това? За да може разбира се и Овчаров официално да се появи в списъка на НЕДОСЕГАЕМИТЕ.

    За успокоение все пак, трябва да се споменат имената и на такива НЕДОСЕГАМИ като Андрей Луканов, братята Васил и Георги Илиеви, Емил Кюлев, Косьо Самоковеца, Илия Павлов и съвсем скорошния Юри Галев.

    Което иде да покаже, че винаги има една категория хора, които не знят, че някой е недосегаем.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *