Анджелина Джоли тежи само 37 кг заради изневерите на Брад Пит

Изглежда, че в семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит има нещо нередно, иначе нямаше западните медии повече от една година  да дъвчат темата за измършавялата Джоли  заради скандалните изневери на Пит. Сега те пишат, че теглото на актрисата е на ръба на катастрофа: тя тежи само 37 кг!
1459339714andjelina-djoli
Наскоро таблоидите писаха за това как Анджелина Джоли  е изритала  бавачката заради флирта и с Брад Пит. Както се оказва,  няма дим без огън. Скандалите в семейството са довели Анджелина до психическо и физическо изтощение. 1459339743andjelina-djoli

Приближени на двойката считат, че Джоли е в такова състояние заради изневерите на Пит. Не случайно писаха за ревността на Джоли към Сиена Милър. За продължението на историята написа  таблоидът News Everyday.

„Тя е уморена, депресиранa и e на ръба на нервна криза. Анджи продължава да слабее.“

Според слуховете, Брад Пит, който е показал необичайната Джоли във фотосесия, просто е уморен от тежкия  нрав на съпругата си, капризи, избухвания и постоянен контрол. И ако преди това се говореше за   романа му с Лупита Нионго, сега се предполага, че красавецът  Пит има няколко жени, за които жена му  знае.