Истината за НЛО

    Според германските медии, вечерта на 6 януари над летището в Бремен е бил забелязан неидентифициран летящ обект. На тази тема е есето на наблюдателя на  Frankfurter Rundschau Karl Heinz Carisch .

    „Любимият НЛО“, започва той, е описан в Библията в книгата на Езекил: “ Бурен вятър  идваше от север, голям облак и огън, и  сияние   около него … И над свода, който бе над главите им, се виждаше подобие на престол наглед като от сапфир; а върху подобието на престола имаше подобие на човек над него“.

    „Ако Езекил е видял кацане на извънземни ( кой ще постави това под съмнение), то това  точно не би била Славата на Господ в колесницата му – продължава авторът. Прикованият  към инвалидна количка Стивън Хокинг има предчувствие за голямо бедствие за Земята. Ако извънземните изминат дългия и тежък път към Земята, то това със сигурност не е просто за да кажат Здравейте. Да продължаваме да изпращаме съобщения в космоса с цел да се установи контакт – това е  перфектната проява на глупост и детинска наивност, предупреждава Хокинг“.

    След като правителството на САЩ   оповести информация за известната  „Зона 51 “ стана ясно, че „НЛО“ от 1950-те – са  американските разузнавателни самолети U – 2 и А- 12, които поради блестящата на слънцето  обшивка и недостижимата за гражданските смолети височина,  наблюдатели приемат за летящи чинии , напомня Кариш.  “ Е, добре, че и след 50 години ние все пак разбрахме истината – пише авторът, но отбелязва: – тогавашният федерален канцлер Аденауер е бил информиран за американските летящи „обекти“ над Съветския съюз, а  Ангела Меркел научава за незаконната  манипулация на АНС с мобилния и телефон постфактум“.

    Източник : Frankfurter Rundschau

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *