Публикуваха снимки на спящия Камерън със секретното куфарче

    kameronБританските медии публикуваха снимка на босия премиер Дейвид Камерън, който спи на леглото до секретното червено куфарче по време на сватбата на роднината си.

    На преден план на снимката, публикувана на интернет страницата на изданието Daily Mirror, е  героинята на събитието Алис, която е в спалнята  с чаша шампанско в ръка и доста неглиже. А главният герой на снимката, разбира се, е  босоногият премиер, който безгрижно спи  на леглото отзад.

    На фотографията също се вижда и червеното куфарче, което лежи на леглото до спящия Камерън. Куфарчето,  в което министър-председателят носи тайните работни документи, наскоро предизвика скандал във Великобритания.

    Преди две седмици в местните медии се появи снимка, на която се вижда  червеното куфарче с надпис „министър-председател“, лежащо на масата във влака, с който Камерън пътува за сватбата на Алис .

    При това,  както изглежда, никой не го пази, затова  журналистите обвиниха премиерата в нарушаване на правилата за безопасност, които изискват ръководителят на  правителството стриктно да следи за безопасността на документите в червеното куфарче.

    Както уточнява изданието, спящият Камерън е заснет от близка  на булката, която след това качва снимката на профила си в социалната мрежа, но после я махнала, заради активно обсъждане от други потребители.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *