Чък Норис предрече „хиляди години тъмнина“

    Американският актьор Чък Норис и жена му Джина    записаха видео послание към своите сънародници, призовавайки ги да не допускат преизбиране на Барак Обама като президент на страната.

    Според Норис срещу Съединените щати и техните свободи е отприщена агресия. „Ние сме в критичен момент, когато страната ни, каквато я познаваме, може да бъде загубена завинаги.  Ако ние не се променим, тя  е обречена“ – описва ситуацията Норис.

    Как да се измъкнем от тази ситуация с минимални загуби, разказва съпругата му. Според нея, през 2008 г., повече от 30 милиона американски евангелски християни не отидоха  до урните, което позволи на Барак Обама да спечели с марж от 10 милиона гласа. През 2012 г., казва Джина Норис, тези хора трябва да гласуват, за да се предотврати преизбирането на демократа.

    Норис подкрепи съпругата си: „Ние вече не можем да гледаме какво се случва отстрани, докато страната ни потъва в бездната на социализма.  Или нещо много по-лошо.“

    В тази връзка двамата призоваха своите поддръжници задължително да гласуват на 6 ноември срещу Барак Обама. „Всичко, което е необходимо за триумфа на злото – добрите хора да не правят нищо“ – цитира актьора Едмънд Бърк.

    Ако хората си стоят вкъщи в изборния ден и не попречат на сегашния президент да бъде преизбран, това ще бъде „първата стъпка в посока на   хилядолетната тъмнина“, обещаха авторите на посланието.

    „Нека се обединим в името на Бога и на нашата страна.  Нека Бог продължи да благославя Съединените американски щати.Ще се видим в изборите. “  – заключи  Норис.

    Чък Норис е известен не само със своята кино кариера , но също така и с активна политическа позиция. Той  в продължение на много години се поддържа   Републиканската партия в борбата срещу Демократичната и също самите десни сили в партията си в борбата им срещу умерените  републиканци.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *