Д-р Акуино: HAARP може да контролира времето, пространството и гравитацията – II

    Работата на Ди Акуино  посочва и  възможността за това , че областта, формирана от ултранискочестотно поле е в състояние да премести тяло с маса  във време, което е различно за обикновения наблюдател. Това е създадено и трябва да работи.

    Като пример той дава океана и пътуващ в него кораб. Той обяснява: „…  съдът е  изработен от стомана. Когато той бъде изложен на еднородно нискочестотно електромагнитно поле, благодарение на определена честота и интензивност, плавателният съд ще се премести  във времето. Важно е да се отбележи, че полето, в допълнение към това  да е  еднородно, трябва непрекъснато да въздейства върху кораба по време на преместването му в новия промеждутък от време.

    В случай на   нееднородност на полето, различни части на кораба ще се движат в различни интервали от време в  бъдещето. Освен това, че такова поле трябва да следва кораба, структурните елементи, генериращи полето, трябва да са вътре в кораба. Хората вътре в кораба ще се движат в различни интервали от време, защото проводимостта и плътността на телата им ще бъдат  различни. “

    Трябва да се отбележи пълното сходство на този сценарии с подобния,  описана от очевидеца на експеримента във Филаделфия Чарлз Оленд. Това събитие,  експериментът на ВМФ на САЩ, наречен „Дъга“ в началото на 40-те години на миналия век, сега често се описва като фантастика, който няма място в реалността.

    Въпреки това, вярващите  в историята настояват, че един от участниците в този инцидент на есминеца „Олдридж“ е известният изобретател Никола Тесла, геният, който е изследвал електромагнитното взаимодействие. Целта е била да се постигне невидимост на кораба, но той завършва трагично, а  различни части на кораба са разпръснати в различни части на пространството и времето.

    Някои силно подозират  участието на Tесла в  създаването на многото функции на HAARP, актуализирани и подобрява в съответствие с последните научни постижения на XXI век.

    За какво тогава ще се използва HAARP? За климатичните войни? Като отключващ механизъм за  геофизични процеси? Манипулиране на гравитацията  и времето? Някои дори смятат, че тази технология е в състояние да влияе върху съзнанието и да доведе до лудост хората.

    http://beforeitsnews.com/science-and-technology/2012/05/physicist-haarp-manipulates-time-2167703.html

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *